Siirry sisältöön

Ilmianna vuoden 2022 kaupunkikeskustateko

Ilmianna viime vuoden kaupunkikeskustateko.

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran perinteisen kaupunkikeskustateon voittaja valitaan tänä vuonna yleisöäänestyksellä.

Virta ja Karjalan Heili järjestävät yhdessä yleisöäänestyksen vuoden 2022 keskustateosta. Joensuun keskustatekokilpailuun haetaan tekoa, joka on positiivisesti vaikuttanut Joensuun keskustaan viime vuoden aikana. Kilpailun tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä sekä nostaa esille Joensuun kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä.

Ehdotuksen sisältö on vapaa. Kisan voi voittaa ilmiö, innovaatio, huikea tapahtuma tai henkilö, joka on toiminnallaan edistänyt Joensuun imagoa. Keskustateko voi olla myös onnistunut arkkitehtuuri, upea valaistus, kaupunkilaisia ilahduttanut tai keskustan viihtyisyyttä lisännyt teko.

Kilpailu on avoinna 30.4. saakka. Ehdotuksen voi lähettää sähköpostitse toimisto@joensuunvirta.fi tai postitse osoitteeseen Joensuun kaupunkikeskustayhdistys, Siltakatu 10 B 25, 80100 Joensuu. Kaikkien ehdotusten jättäneiden kesken arvotaan kolme 100 euron lahjakorttia. Kilpailuehdotuksista järjestetään yleisöäänestys. Voittaja julkistetaan 19.5.2023 Kesän avaus -tapahtumassa.

Äänestäneiden kesken arvotaan Karjalan Heilin tuotepalkintoja. Kisan voittanut teko asetetaan ehdolle Elävät kaupunkikeskustat, EKK ry:n valtakunnalliseen keskustatekokilpailuun.