Siirry sisältöön

Palautekysely: Lumovoimaa -elämystapahtuma (päättynyt)

Lumovoimaa keskustaan -hankkeen tavoitteena on lisätä kaupunkikeskustan viihtyisyyttä ja vetovoimaa hyödyntämällä elämystaloutta ja luovien alojen osaamista ja keinoja. Hanke painottuu etenkin pimeään syys- ja talvikauteen, jotka on tunnistettu haastaviksi vetovoiman kannalta.

Hankkeen ensimmäisenä toiminpiteenä valaistiin Kävelykeskustan lähes 70 puuta 20.11.-14.12.2022 välisenä aikana.

Hankkeen toisena toimenpiteenä toteutimme Lumovoimaa -elämystapahtuman 14.11.2023-14.1.2024 välisenä aikana. Elämystapahtuma sisälsi valotaideteoksen ”In a heart beat” joka oli koettavissa Vapaudenpuistossa, torilavan äänimaiseman sekä esittävää taidetta Kauppatorilla ja Kauppakeskus Iso Myyssä. Lumovoimaa -elämystapahtuman kokonaisuuden toteutuksesta vastasi valotaiteilija Antti Kulmala.

Palautekyselyyn pääset TÄSTÄ.
Palautekysely koskee hankkeen toisena toimenpiteenä toteutettua Lumovoimaa -elämystapahtumaa.


Lumovoimaa kaupunkikeskustaan -hankkeen tavoitteena on luoda elämystalouden ja luovien alojen avulla Joensuun kaupunkikeskustaan uutta vetovoimaa etenkin pimeään syys- ja talvikauteen. Joensuun vetovoiman eteen on tehtävä töitä, jotta maakunnan pääkaupunki kehittyisi houkuttelevaksi paikaksi niin matkailla, yrittää, opiskella ja asua. Lumovoimaa kaupunkikeskustaan -hankkeen rahoituksesta vastaavat Pohjois-Karjalan Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -hankerahoitus, Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahasto ja Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry.