Siirry sisältöön

Joensuun kauppatorin yömyyntipaikan kilpailutus

Kilpailutukseen avattava myyntipaikka:

Joensuun Kauppatorin yögrillialue sekä sähkökapasiteetti mahdollistaa yhden (1) myyntipaikan yögrillimyyntiin tarkoitetulle myyntivaunulle- tai autolle. Vuokrattavana oleva yögrillipaikka sijaitsee Kauppatorilla, Tori- ja Koskikadun kulmassa. Yögrilli voi olla avoinna päivittäin kello 20-05 välisenä aikana. Käytettävissä oleva maksimisähköliitäntä voi olla 1 x 32A pistokkeella, ei rinnakkaisliitäntöjä.

Yrittäjien tulee myyntitoiminnassa noudattaa torin ja markkinoiden yleisiä ehtoja.

Myyntipaikkojen hinnoittelu:

Vuosivuokra: Myyntipaikkojen hinta määräytyy Joensuun kaupungin hinnaston mukaisesti, tilapäiset kioskit ja myyntivaunut, jolloin vuosivuokra hinnaston mukaisesti on 5 580,60 €/vuosi + alv per grilli.  

Vuokraan tehdään vuosittainen korotus kaupungin päätöksen mukaisesti (ka. 2 % vuodessa). Vuokrahintaan lisätään joko kulutuksen mukainen sähkömaksu (sinetöity kwh-mittaus) tai vaihtoehtoisesti kiinteä sähkömaksu sekä jätemaksu. Lisätietoa torin sähkö- ja jätemaksuista löytyy tästä.

Vuosipaikkamaksu: Mikäli grilli on torilla myös päivisin, tulee yrittäjän maksaa käyttämästään alueesta torin vuosipaikkamaksu Joensuun kaupungin hinnaston mukaisesti. Vuosipaikkamaksu 1.1.-31.12. väliseltä ajalta on 1 008,06 € + alv per myyntiruutu. Vuosipaikkamaksu oikeuttaa myyntipaikalla myös päivämyynnin klo 7-20 välisenä aikana.

Hinta ei ole kilpailutuksen pisteytettävä kriteeri.

Myyntipaikkojen vuokra-aika

Myyntipaikkojen vuokra-aika on 1.4.2024-30.9.2025. Yrittäjällä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus kuukauden irtisanomisajalla. Vuokrasopimusta ei voida siirtää toisen yrityksen nimiin. Mikäli yrittäjä irtisanoo sopimuksen, kilpailuttaa Joensuun Virta uuden toimijan.

Myyntipaikkaa ei vuokrata yrittäjälle, jolla itsellään, puolisollaan, samaan talouteen kuuluvalla muulla perheenjäsenellä tai torikauppaan osallistuvalla liikekumppanilla on maksamattomia maksuja Joensuun kaupunkikeskustayhdistykselle, Joensuun Virta Oy:lle, Joensuun kaupungille tai verottajalle, ellei hänellä ole hyväksyttyä ja voimassa olevaa maksusuunnitelmaa.

Suunnitelma grillin ulkoasusta

Grillitoimintaan suunniteltu myyntipiste tulee olla toimintaan soveltuva, siirrettävissä oleva siisti myyntiauto tai -vaunu.

Pyydämme tarjouksen liitteeksi joko valokuvat tai havainnekuvat grillistä. Grillin ulkoasussa (teippaukset tai muut vastaavat somistukset) tulee ottaa huomioon Kauppatorin kokonaisuus: Torilava, Kauppahalli, näkymä kaupungintalolta taidemuseolle sekä torin ympäröivät rakennukset.

Kuvaus toiminnan sisällöstä

Joensuun Kauppatori on matkailullisesti merkittävä maakunnan näyteikkuna ja kohtaamispaikka. Sen vuoksi arvostamme kilpailutukseen osallistuvien yritysten tuovan tuotevalikoimassaan esille laadukasta ruokakulttuuria. Tuotevalikoimassa ja toiminnan konseptoinnissa toivomme yritysten tuovan esille, miten tuotevalikoima ja yrityksen toiminta tukevat kauppatorin laadukasta ruokatarjontaa. Arvioitaviksi dokumenteiksi pyydämme tuoteluettelon sekä viimeisimmän Oiva-raportin.

Kilpailutuksen kriteerit

Kilpailutuksessa voi saada enintään 45 pistettä ja tarjoukset pisteytetään seuraavasti:

Grillirakennus, enintään 15 pistettä, kriteerit pisteytykselle:

  • Suunnitelma myyntipisteeksi (enintään 15 pistettä). Havainnekuvat tulee liittää kilpailutuksen liitteeksi.

Toiminnan laadulliset kriteerit, enintään 30 pistettä:

  • Miten tuotevalikoima ja yrityksen toiminta tukevat kauppatorin ruokatarjontaa.
  • Arvioitaviksi dokumenteiksi pyydämme kuvauksen tuotekonseptista ja -valikoimasta (enintään 15 pistettä)
  • Viimeisin Oiva-raportin (enintään 15 pistettä).

Tarjouksen jättäminen

Kilpailutus avataan maanantaina 19.2.2024. Tarjoukset tulee toimittaa 11.3.2024 kello 16 mennessä osoitteeseen Joensuun Virta Oy, Siltakatu 10 B 25, 80100 Joensuu. Lisätietopyynnöt sähköpostitse osoitteeseen minna.valonen@joensuunvirta.fi

Tarjouksen liitteeksi tulee toimittaa ote kaupparekisteristä, verovelkatodistus, selvitys, mitä TES:iä tai muita yleisiä työehtoja yritys käyttää sekä miten työterveyshuolto on järjestetty.

Virta pidättää oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen jättänyttä yritystä.

Kilpailutus PDF.