Siirry sisältöön

Joe Vintage -tapahtuman vintagemallikilpailun ilmoittautuminen on alkanut!

Joe Vintage -tapahtuman yhteydessä käytävän vintagemallikilpailun ilmoittautuminen on alkanut. Kisassa on sekä naisten että miesten sarja eli hakusessa ovat nyt Lady Joella Vintage ja Mister Joe Vintage. Kilpailun järjestää Joensuun Virta.

Kilpailu on kaikille avoin ja siihen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 4. maaliskuuta alkaen. Hakuaikaa on 15. huhtikuuta saakka. Osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Lady Joella Vintage -sarjassa etsimme leidiä, jonka olemuksessa näkyy hurmaavalla, persoonallisella tavalla menneiden vuosikymmenten tyyli – kenellä se on sitten elokuvatähtien glamourista innoituksensa saavaa, kenellä iloista ja reipasta rockabilly- tai tanssilavatyyliä.

Mister Joe Vintage -sarjassa toive on sama; etsimme tyylikästä ja persoonallista herraa, joka olemuksellaan ilmentää iloista menneitten vuosikymmenten tunnelmaa. Tyyli on vapaa; ehkäpä vanhojen Hollywood-elokuvien tähtityyliä tai 50-luvun rockabilly-kaudelta ammentavaa? Pääasia, että tyyli kannetaan aidosti, osana omaa persoonallista olemusta.

VIISI FINALISTIA VALITAAN HAKEMUSTEN PERUSTEELLA
Tuomaristo valitsee hakemusten perusteella Joe Vintage -tapahtumapäivänä käytävään finaaliin viisi kilpailijaa Mister-sarjaan ja viisi kilpailijaa Lady-sarjaan. Finalistit julkistetaan perjantaina 3. toukokuuta.

Finaali järjestetään lauantaina 8. kesäkuuta 2024 alkaen klo 11 Joensuun torin esiintymislavalla. Kisassa käydään kaksi kierrosta. Ensimmäisellä kierroksella naisfinalistit vaatettaa Joensuun Underground-myymälä, miesfinalistit perinteikäs vaateliike Kekäle. Kekäle muuten on perustettu Joensuussa vuonna 1957. Toiselle kierrokselle finalistit luovat tyylinsä päästä varpaisiin itse.

PALKINTOJA LUVASSA NIIN VOITTAJILLE KUIN YLEISÖLLE
Tuomaristo valitsee voittajat. Palkinnoksi kummankin sarjan voittajat saavat majoituslahjakortit Break Sokos Hotel Koli Kylään. Tuomariston kokoonpano julkistetaan myöhemmin keväällä. Lisäksi tapahtuman liveyleisö pääsee valitsemaan äänestyksessä omat suosikkinsa kummassakin sarjassa. Äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja.

HAE MUKAAN NYT!
Laadi siis vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi juuri sinä ansaitset paikkasi Lady Joella Vintage/Mister Joe Vintage -kilpailun finaalissa. Liitä mukaan 2-3 kuvaa, joissa tyylisi tulee parhaiten ja kuvaavasti esille.

Lähetä hakemuksesi ja kuvat Joensuun Virran Tuuli Nuutiselle tuuli.nuutinen@joensuunvirta.fi
Muista liittää mukaan yhteystietosi!

Lisätietoja:
Tuottaja Sarah Laukkanen sarah.laukkanen@gmail.com puh. 050 570 9052