Siirry sisältöön

31.10.
Tunnelman ja tilan – aamukahvit

Lämpimästi tervetuloa mukaan Tunnelman ja tilan- aamukahveille.
 
Kenelle: Joensuulaisille kivijalka-/kaupunkikeskustayrittäjille
Aika: Tiistaina 31.10.2023 klo 8-10
Paikka: Joensuun keskustan kahvila, paikka tarkentuu myöhemmin
Järjestäjä: Karelia ammattikorkeakoulun Yritysten muutoskyvykkyys, vihreäsiirtymä ja digitalisaatio (REACT Itä-Suomi) – hanke ja Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta
 
Ohjelma:
klo 8-9 Herkkupajan  aamupala &  sisustusarkkitehti SIO/ Hanna Puolakka, Muodoste Design Studiosta luennoi tunnelman luomisesta tilaan.
klo 9-10 Vierailu joensuulaiseen sisustuskauppa Sarustiikkaan, Taitokorttelin sisäpihalla, Koskikatu 1 80100 Joensuu
 
Järjestämme joensuulaisille kivijalka – ja kaupunkikeskustayrittäjille Tunnelman- ja tilan aamukahvit. Aamukahvien aikana pääsemme kuulemaan sisustus- ja tilasuunnittelun asiantuntijan luennon siitä, mistä kaikesta hyvä tunnelma muodostuu asiakaskohtaamisessa ja liiketilassa? Millaisen tunnelman haluamme välittää ja luoda asiakkaillemme ja myymälään? Miten luoda tunnelmaa myymälään esim. stailaamalla näyteikkunaa?
 
Aamukahvien jälkeen on luvassa yritysvierailu Taitokorttelissa sijaitsevaan sisustuskauppa Sarustiikkaan. Yrittäjä Inka Keronen ja myymäläpäällikkö Milla Solehmainen kertovat ja esittelevät, kuinka he luovat myymäläänsä tunnelmaa ja somistavat näyteikkunaansa aina uusin vaihtuvin ideoin.
 
Tilaisuudessa on aamupalatarjoilu ja se on osallistujille maksuton.
Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 25.10.2023 klo 14.00 mennessä.
 
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Henkilötietoja kerätään tapahtuman järjestämistä varten ja niitä ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Tietoja käsittelee Karelian REACT Itä-Suomen hanketiimin jäsenet. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen.