Siirry sisältöön

26.8.
Maalaismarkkinat

Järjestämme Joensuun torilla lauantaina 26. elokuuta Maalaismarkkinat, jotka tarjoavat herkullisen yhdistelmän paikallisia makuja ja käsityötaitoa.

Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 7-16.

Maalaismarkkinoilla pääset tutustumaan monipuoliseen valikoimaan itse tehtyjä ja kasvatettuja herkkuja. Alkutuottajien ja pienten elintarvikealan yritysten tarjoamat tuotteet ovat taatusti tuoreita ja laadukkaita. Lisäksi paikalla on taitavia käsityöläisiä myymässä tuotteitaan. Luvassa on kepeää ohjelmaa.

Torilava:

11.00 Trio Virpi Maaria, Tapsa & Jorma Kultamaa – Maalaisjatsia

11.45 Trio Virpi Maaria, Tapsa & Jorma Kultamaa – Maalaisjatsia

12.30 Trio Virpi Maaria, Tapsa & Jorma Kultamaa – Maalaisjatsia

13.00 Sirkus Supiainen – Citroen Jumper

14.00 Hurja Halla

Vapaudenpuisto:

11.00-14.00 Poni- ja hevosajelua lapsille

Martta-kahvio:

10.00-14.00 Martta-kahvion yhteydessä tarjolla sienineuvontaa. Esillä on ruokasieniä, erityisesti vuoden 2023 sienet, rouskut. Sienineuvonnan järjestää yhteistyössä Pohjois-Karjalan Martat ja Pohjois-Karjalan Sieniseura.

Maalaismarkkinoilla myynnissä on paikallisia tuotteita kuten kalaa, mangalitza villasikaa, ylämaan nautaa, lammastuotteita, käsitöitä, kukkia, kasviksia ja hunajaa.

Maalaismarkkinoilla mukana ovat:

Joensuun Lähikala-Apaja, Karjalanruusu M. Halonen, Katariinan Luomutila, Kiteen Marja, Kivimilona, Korven Korsi, Käsityömyymälä Varpunen, MAS-Tuotanto, Mustavaaran tila, Outi Taipale, Pientila Holck, Polvijärven Kehräämö Oy/ Satalammasta, Sinit play of colours, Tuula Vanhapelto, Tuupovaaran käsityöläiset ja Cafe Sapuskala. Lisäksi useita torin vuosi- ja kausikauppiaita

Lähde mukaan Maalaismarkkinoille!

4×4 myyntiruudun hinta on 25 €/sis. alv 24 %.

Myyntipaikkojen varaukset: Torivalvoja p. 050 339 3317, tori@joensuunvirta.fi

Lisätietoja: projektipäällikkö Tuuli Nuutinen Läheltä torille -hanke, p. 040 014 9626, harjoittelija@joensuunvirta.fi

Maalaismarkkinat -tapahtuma on Läheltä torille -hankkeentapahtumakonsepti, jolla parannetaan maaseudun elintarvikeyritysten ja mikroyritysten tunnettuutta, näkyvyyttä ja tarjontaa Joensuun Kauppatorilla. Hankkeen toteutuksesta vastaa Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry ja rahoituksesta Pohjois-Karjalan Elyn Maaseuturahasto ja Pohjois-Karjalan Maaseutupalvelut.