Siirry sisältöön

17.11.– 18.11.
Kulttuurin unelmavuodesta 2023 kohti ruoka- ja kulttuurimatkailun juhlavuotta 2024!

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin Taste Saimaa -tapahtumiin!

Perjantaina 17.11.2023 yleisölle avoin tilaisuus klo 16-17.30 (Näyttämö, Koskikatu 8, 80100 Joensuu)

Perjantaina 17.11. Taste Saimaa Ambassador Jyrki Tsutsunen saapuu Joensuuhun luennoimaan siitä, miten taidetta ja ruokaelämyksiä voi yhdistää. Yleisölle avoin ja maksuton tilaisuus pidetään kello 16-17.30. Samalla kuulet Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden kuulumisia sekä esimerkkejä muilla ERG-alueilla toteutetuista ruokamatkailuelämyksistä.

Lauantaina 18.11.2023 Luita, puita ja lusikoita -elämyksellinen illallinen klo 18 (Taidekeskus Ahjo, Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu)

Saimaa European Region of Gastronomy -hanke tuo lauantaina 18.11. klo 18.00 Joensuuhun Luita, puita ja lusikoita -elämyksellisen illallisen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokonaisuus nähtiin myös osana vuoden 2020 Kuopio European Region of Gastronomy -juhlavuoden ja ANTI Festivalin ohjelmaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.