Siirry sisältöön

19.5.– 20.5.
Kesän avaus

Kesän avaus -tapahtuma avaa koko Pohjois-Karjalan kesäkauden. Kaksipäiväisessä toritapahtumassa esittäytymässä ovat maakuntamme matkailutoimijat, Pohjois-Karjalan kylät sekä lukuisat matkailukohteet toimijoineen, yrityksineen, kesäteattereineen ja kesän tapahtumineen.

Kesän avaus tapahtuman tavoitteena on myös väreillä torilta sen äärellä oleviin kivijalkamyymälöihin ja kauppakeskuksiin. Liikkeiden ovet kannattaakin pitää auki ja ottaa kesätunnelmissa olevat asiakkaat vastaan musiikin soidessa torilla.

Kesän avaus tapahtuma avoinna perjantaina 19.5. klo 9 – 18 ja lauantaina 20.5. klo 9-16. Markkinapaikkojen varaus: tori@joensuunvirta.fi / 050 339 3317

Kesän avaus -tapahtuma on Läheltä torille -hankkeen tapahtumakonsepti, jolla parannetaan maaseudun elintarvikeyritysten ja mikroyritysten tunnettuutta, näkyvyyttä ja tarjontaa Joensuun Kauppatorilla. Hankkeen toteutuksesta vastaa Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta ry ja rahoituksesta Pohjois-Karjalan ELYn Maaseuturahasto ja Pohjois-Karjalan Maaseutupalvelut.

Lisätietoja: projektipäällikkö / tuottaja Minna Valonen, Läheltä torille -hanke, p. 041 3118131, minna.valonen@joensuunvirta.fi