Siirry sisältöön

8.6.
Joe Vintage

JOE VINTAGE TULEE TAAS – TÄLLÄ KERTAA TUNNELMA HURMAA JOENSUUN KAUPPATORILLA 8.6.2024!

Joensuun kesässä paikkansa vakiinnuttanut Joe Vintage -tapahtuma tulee ja hurmaa tänäkin vuonna. Tällä kertaa tapahtumapaikka on kaupungin sydämessä torilla. Tapahtuma syntyy Joensuun Virran ja Hot Rodders Polvijärvi ry:n yhteistyönä. Tapahtuman sieluna ja sydämenä on Joe Vintage -idean alkuperäinen ”äiti” Sarah Laukkanen.

Joensuun kauppatori täyttyy upeasta menneen ajan tunnelmasta, kellohelmoista, vintagevaatteista ja -esineistä sekä tietenkin komeista autoista lauantaina 8.6. klo 10-16. Hot Rodders Polvijärvi tuo torilavan kupeelle nähtäväksi viimeisen päälle entisöityjen ja laitettujen autojen näyttelyn. Lisäksi torin toiseen päätyy avautuu harrasteautoparkki, johon kuka tahansa voi tuoda erikoisen menopelinsä ihailtavaksi.

  • Tapahtumassa valitaan Mister Joe Vintage että Lady Joella Vintage. Avoin haku kilpailuun käynnistyy maaliskuussa.
  • Torilavalla yleisön hurmaa Aron, joka on maamme tunnetuin ja maailmallakin tunnustusta saanut Elvis-tulkki.
  • Vintagekuja halkoo Kauppatorin esiintymislavalta kohti Torikatua. Kujalla on teemaan liittyvien esineiden ja tekstiilien myyjiä; aitoja vintagevaatteita ja -asusteita, uusia kellohameita ja -mekkoja, antiikkia, koruja ja niin edelleen.

Joe Vintage -tapahtuman juontajana nähdään tänäkin vuonna Nelli Hyttinen, joka on luotsannut tapahtumaa ansiokkaasti myös kahtena aiempana kesänä. Nellin juuret ovat Pohjois-Karjalassa – tällä hetkellä hän vaikuttaa MTV:n riveissä multimediajournalistina.

Lisätietoja:
Tuottaja, Sarah Laukkanen p. 050 570 9052 sarah.laukkanen@gmail.com
Joensuun Virta toiminnanjohtaja, Minna Valonen p. 041 3118131, minna.valonen@joensuunvirta.fi