4.8.2021 Yrittäjä – tule ideoimaan toimintapuistoa!

Yrittäjä – tule ideoimaan toimintapuistoa!

Joensuun kaupunki kutsuu yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet mukaan kehittämään Suomen parasta toimintapuistoa. Tervetuloa tiistaina 24.8. kello 8.30–10.00 etätyöpajaan ideoimaan puistoa, joka houkuttelee myös matkailijoita!

Suunnitteilla oleva puisto tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Puistosta halutaan kaupungin vihreä olohuone, joka innostaa ja sävähdyttää. Palvelut ja ohjattu toiminta tekevät siitä osaltaan erityisen. Puisto sijoittuu keskusta-alueelle, ja sen sijaintiin on vielä mahdollisuus vaikuttaa.

Tavoitteena on, että puiston palvelut, ohjattu toiminta ja tapahtumat toteutetaan yhdessä yrittäjien ja järjestöjen kanssa. Puisto tarjoaa myös liiketoiminnan mahdollisuuksia.

Työpajan tarkoituksena on kertoa yrittäjille toimintapuiston alustavista suunnitelmista ja kuulla yrittäjien näkemyksiä. Voitte kertoa toiveitanne puistosta, sen sijainnista ja tehdä ehdotuksia sinne sopivasta yritystoiminnasta.
Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella 22.8. mennessä >

Kerro samalla jo ennakkoon ajatuksiasi ja toiveitasi. Tilaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään myös ennakkomateriaalia puiston suunnitelmista ennen tilaisuutta. Työpaja järjestetään etätilaisuutena ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuuteen. Lisätietoa tilaisuudesta antaa lomien jälkeen, 9.8. alkaen, Joensuun kaupungin puistosuunnittelija Paula Lamminsalo,

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.