20.5.2022 Vuoden kaupunkikeskustateko 2021 palkinto PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Esa Nykäselle

Vuoden kaupunkikeskustateko 2021 palkinto PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Esa Nykäselle

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys on palkinnut vuoden kaupunkikeskustateon vuodesta 2000 alkaen. Kilpailun tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä Joensuulle sekä nostaa esille Joensuun kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä niiden takana.

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys palkitsee Vuoden kaupunkikeskustateko 2021 palkinnolla PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Esa Nykäsen. Esa Nykänen oli sekä Joensuun Joulu -sarjakuvalehden että Talven taikaa -valoteoksen takana ollut sekä ideoija, toteuttajaverkoston kokoaja että toteuttaja mitä suurimassa määrin.

Joensuun sarjakuvaseuran piirtäjien käsikirjoittama ja piirtämä Joensuun Joulu sarjakuva toi esille hyvin Joensuun kaupunkikeskustaa ja kaupunkikeskustayhdistyksen jäsenyrityksiä. Sarjakuva oli PunaMusta Oy:n, Pohjois-Karjalan Kauppakamarin ja Joensuun Virta Oy:n yhteisideoinnin tulos.

Talven taikaa -valaisuteos kuvitti toria ympäröivät talot talviseen ja taianomaiseen tunnelmaan ja heijasti torin pintaan kauniita kuvioita. Valoteos ilahdutti kaupunkikeskustassa muuttuvine valaisuineen päivittäin 21.11. alkaen aina 6.1.2022 saakka. Teoksen mahdollistivat Pohjois-Karjalan Sähkö Oy, PunaMusta Media Oyj, PunaMusta Oy, Veljekset Laakkonen Oy, Profilight Oy, Vatupassi ja Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.