6.8.2019 Virta toiminnanjohtajaksi?

Virta toiminnanjohtajaksi?

Virta on Joensuun kaupunkikeskustan yrittäjien, kiinteistönomistajien, yhdistysten, asukkaiden ja Joensuun kaupungin yhteinen yhdistys. Teemme maailman parasta kaupunkikeskustaa joensuulaisille sekä avointa ja tunnelmallista kaupunkia kaikille.

Virtaako sinussa räväkkää energiaa Joensuun kaupunkikeskustan vetovoimaisuuden kehittämiseksi? Haemme tiiviiseen tiimiimme

TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtajana vastaat toiminnan kehittämisestä ja sujumisesta, vastaat yhdistyksen taloudesta, mutta ennen kaikkea tartut toimeen paremman kaupunkikeskustan rakentamiseksi kaikille. Välillä suunnittelet toimintaa kauas tulevaisuuteen propellihattu päässä ja välillä vaihdat ongelmitta työrukkasiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet nuorekas ja oma-aloitteinen toimeenpanija. Haet kontakteja ja kehitysideoita estoitta ja kuuntelet palautetta laaja-alaisesti. Osaat hyödyntää osaamistasi ja laittaa itsesi likoon yhteisen viihtyvyyden ja elinvoiman hyväksi ja uskot, että paras lopputulos syntyy sinnikkäästi yrittämällä ja välillä erehtymällä. Huolehdit tunnollisesti tiimin työskentelystä ja yhdistyksen taloudesta.

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen vakituisen työn, joka koskettaa kaikkia joensuulaisia; laajan kontaktiverkoston; kokeneen hallituksen taustatuen; vapaat työajat.

Mikäli kiinnostuit, voit kysyä lisätietoa nykyiseltä toiminnanjohtaja Anne Vänskältä ke 14.8. klo 10 – 12 puh. 050 342 6663.

Hakemuksia palkkatoiveineen otamme vastaan sähköpostitse 21.8. asti osoitteeseen . Työ alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.