2.10.2018 Toriparkki avoinna 2.10. lähtien

Toriparkki avoinna 2.10. lähtien

Toriparkki palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä 2.10. alkaen

Toriparkin hinnoittelu on yhteneväinen Joensuun kaupungin 1. alueen pysäköintimaksujen kanssa eli hinta on 2 euroa tunti. Pysäköintiaikaa ei ole rajoitettu.

Paikat 6 sähköautolle

Toriparkissa on yhteensä 393 autopaikkaa. Toriparkissa on noin 50 lämmitystolppaa, erilliset invapaikat jokaisen hissin läheisyydessä sekä latauspisteet 6 sähköautolle.
Toriparkista voi vuokrata paikan pitempiaikaista pysäköintiä varten sekä lunastaa ns. velvoitepaikkoja. Invapaikkoja lukuun ottamatta hallissa ei ole nimettyjä paikkoja.

Kaupunki rakentaa maanpäällisen torin

PKO rakennuttaa maanalaisen pysäköintilaitoksen tytäryhtiönsä Joensuun Toriparkin lukuun. Torin maanpäällisen osan päällystämisestä ja esiintymislavan rakentamisesta vastaa Joensuun kaupunki. Toriparkin avajaisissa 2.10. nauhan leikkauksen jälkeen ensimmäisenä pysäköintilaitokseen auton pysäköi Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen. Rakentamisessa on edistetty kestävää kehitystä. PKO rakennuttaa maanalaisen pysäköintilaitoksen tytäryhtiönsä Joensuun Toriparkin lukuun. Torin maanpäällisen osan päällystämisestä ja esiintymislavan rakentamisesta vastaa Joensuun kaupunki. Toriparkin avajaisissa 2.10. nauhan leikkauksen jälkeen ensimmäisenä pysäköintilaitokseen auton pysäköi Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Rakentamisessa on edistetty kestävää kehitystä.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.