21.5.2021 Tee Joensuu! -haastekampanja järjestöille

Tee Joensuu! -haastekampanja järjestöille

Joensuun kaupunkikeskusta elää ja hengittää ihmisten kautta. Joensuun kauppatori on suosittu kokoontumispaikka myös nuorille.

Virta käynnistää Tee Joensuu! -haasteen, jonka tavoitteena on tavoittaa nuorten omia tai nuorille toimintaa järjestäviä järjestöjä tekemään matalan kynnyksen Pop Up - toimintaa kauppatorille. Tapahtumia varten Virta on varannut torin tapahtumatorialueen perjantaisin 21.5.-9.7. klo 18-20. Myös torilava on tuolloin järjestöjen käytössä.
Järjestöille ja harrasteyhteisöille tapahtumatorin käyttö ei maksa mitään, mutta edellyttää Virran tapahtuman luvittamista sekä yhdessä tapahtuman turvallisuus- ja terveysturvallisuusohjeistuksen läpi käymistä. Perjantaivuorot jaetaan varausjärjestyksessä! Varaa oma paikkasi .

Tee Joensuu! -haasteesta on tavoitteena tehdä matalankynnyksen tapahtumasarja 300 hyvää tekoa – Pohjois-Karjalan maakuntaliiton 300-juhlavuoden haastekampanjaan, jolla halutaan kiinnittää erityisesti huomiota yksinäisyyden vähentämiseen ja suvaitsevaisuuteen.

Haastekampanja toteutetaan yhteistyössä Joensuun Kaupungin ja Karelia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Tee Joensuu! haasteen ovat jo vastaanottaneet:

Joensuun evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä: 21.5. pakopelejä kauppatorilla

Sanaratas ry: 28.5. LavaRunoTapahtuma

Joensuun Setlementti: 4.6. Joensuun Setlementin pop-up-tupa

Joensuun seudun erilaiset oppijat ry ja Nuorisoseurat Pohjois-Karjala: 11.6. QR-koodein toteutuva kaupunkiseikkailu, jossa seikkaillaan Joensuun keskusta-alueella

Kataja Basket -SeeMe: 18.6. luvassa torikorista ja digikokeiluja

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry ja Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys Jomoni ry: 9.7.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.