7.5.2020 Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan piiri järjestää yrittäjille vertaisryhmiä ja henkisen tuen lyhytkursseja.

Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan piiri järjestää yrittäjille vertaisryhmiä ja henkisen tuen lyhytkursseja.

Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan piiri järjestää yrittäjille vertaisryhmiä ja henkisen tuen lyhytkursseja yhteistyössä Savon ja Pohjois-Karjalan yrittäjien kanssa. Tavoitteena on tukea yrittäjien henkistä selviytymistä käsillä olevasta koronakriisistä. Vertaistukiryhmään osallistuminen ja lyhytkurssi ovat osallistujalle maksuttomia.

Vertaisryhmätapaaminen toteutetaan Teams-yhteydellä. Ohjatun tapaamisen kesto on n. 1,5 tuntia ja se on luottamuksellinen. Ryhmän enimmäiskoko on 8 henkilöä. Vertaisryhmätapaamisen tavoitteena on tukea omaa selviytymistä osana yhteisöä. Ryhmätapaamisessa osallistujalla on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan ja vahvistaa selviytymiskeinoja. Sama henkilö voi osallistua vertaistapaamiseen enintään kaksi kertaa. Vartaisryhmätapaamisten jälkeen osallistujan on mahdollisuus osallistua Teams henkisentuen lyhytkurssille

Henkisen tuen lyhytkurssi toteutetaan etäluentona, joten sen sisältö on tietoa jakava. Sisältö tukee yksilön omaa selviytymistä ja antaa valmiuksia elämän kriisien kohtaamiseen. Kurssin osallistujamäärä on enimmillään 56. Henkisen tuen lyhytkurssin sisältö on suunniteltu kolmeksi oppitunniksi (a 45 min). Koulutuslinkki lähetetään n. 3 tuntia ennen koulutusta.

Ilmoittautumislinkit:
Yrittäjien vertaistukiryhmiin www.bit.ly/SPRvertasitukiryhmäEtä
Henkisen tuen lyhytkurssiin www.bit.ly/SPRlyhytkurssiEtä

Vertaisryhmän ja kurssin vetäjänä toimii SPR Savo-Karjalan piirin henkisen tuen kouluttaja, Jari T. Korhonen,
Lisätietoja: Savon Yrittäjät Mia Hakulinen
SPR Savo-Karjalan piiri: Tuija Hänninen,

Vertaistukiryhmän tapaamiset ja koulutukset toteutetaan SPR Savo-Karjalan piirin yhteistyökumppanin LähiTapiola Idän lahjoittamin varoin.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.