21.4.2022 Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan 20.-21.5.

Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan 20.-21.5.

Tule hakemaan parhaat menovinkit kesään!

Kaksipäiväinen elämyksellinen Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan. Pohjoiskarjalaiset matkailutoimijat esittäytyvät perjantaina ja lauantaina 20.-21.5. ja tuovat mukanaan iloista karjalaista torimeininkiä lavaohjelmineen. Saatat tavata torilla vaikkapa Fillarimummon tai tule tutustumaan museoautoon ja Vanhat talot -työryhmän toteuttamaan matkailuosastoon. Myynnissä on mm. lähituottajiemme karjalanpiirakoita ja muuta maistuvaa sekä laadukkaita käsi- ja taideteollisuustuotteita – itsellesi tai lahjaksi!

Joensuun kevääseen perinteisesti kuuluvat Kalamarkkinat palaavat myös Joensuun Kauppatorille Keskustan kesän avauksessa. Lisäksi ohjelmassa on kesäteattereiden ja festivaalien maistiaisia sekä Mummodiskoa ja Heavy Metal Knittingiä. Virran kesäkauden avauksessa julkistetaan kesän 2022 kaupunkiviirikisan voittaja ja kaupunkikeskustateko. Keskustan kesän tulee avaamaan maakuntajohtaja Markus Hirvonen perjantaina 20.5. klo 9.

Keskustan kesän avaus perjantaina 20.5. klo 9-18 ja lauantaina 21.5. klo 9-16.

Keskustan kesän avaus on Läheltä torille -hankkeen ensimmäinen uusi tapahtumakonsepti jolla parannamme maaseudun elintarvikeyritysten ja mikroyritysten tunnettuutta, näkyvyyttä ja tarjontaa Joensuun Kauppatorilla. Hankkeen toteutuksesta vastaa Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry ja rahoituksesta Pohjois-Karjalan Elyn Maaseuturahasto ja Pohjois-Karjalan Maaseutupalvelut.

Lisätietoja Keskustan kesän avauksesta ja Läheltä torille -hankkeesta

Minna Valonen p. 041 3118131, sähköposti

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.