1.2.2019 Kauppatorin kiinteän kahvilapaikan vuokraus; tarjousaikaa jatkettu

Kauppatorin kiinteän kahvilapaikan vuokraus; tarjousaikaa jatkettu

JOENSUUN KAUPPATORIN KIINTEÄN KAHVILAPAIKAN VUOKRAUS

Tarjousaikaa jatkettu helmikuun loppuun!

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta vuokraa kirjallisten tarjousten perusteella kauppatorin toisen kiinteän kahvilapaikan, ns. torikahvion paikan, ajalle 1.5.2019 – 30.9.2020.

Tarjouksessa esittämänsä vuosivuokran (+ alv 24 %), joka laskutetaan molemmilta vuosilta, lisäksi vuokraajan tulee tehdä sähkö-, vesi-/viemäri- ja jätehuoltosopimukset.

Tarjoukset on toimitettava 28.2.2019 kello 16 mennessä osoitteeseen Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta, Koskikatu 7, 80100 Joensuu tai sähköpostitse osoitteeseen .

  • Kahvilayrittäjältä toivotaan konsepti, jossa huomioidaan muun muassa seuraavia tarpeita:
  • Kattavat aukiloajat torin eri tapahtumia silmällä pitäen.

  • Torimiljööseen sopiva ilme ja sisustus, kokonaiskonsepti huomioiden.

  • Paikallisia tuotteita ja raaka-aineita korostava tuote- ja palveluvalikoima, joka tulee myös ilmetä tarjouksesta.

Myyntikioskin ja asiakaspaikkojen käytössä oleva kahvila-alue on kooltaan noin 280 m2, josta kioskiliiketilan/tilojen osuus on n. 75 m2. Tämän lisäksi vuokraajalla on mahdollisuus varata lisäterassitilaa kahvila-alueen edessä olevista myyntiruuduista.

Vuokraajan tulee toiminnassaan noudattaa torin ja markkinoiden yleisiä ehtoja. Lisäksi painotetaan toimijan vastuuta oman ympäristön yleisestä siisteydestä ja puhtaanapidosta. Virta pidättää oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen jättänyttä yritystä. Virta pidättää oikeuden käyttää vuokraajan terassialuetta mahdollisten suurtapahtumien aikana. Liitteeksi tarjoukseen tulee liittää verovelkatodistus ja kaupparekisteriote. Vuokrasopimukseen asetetaan laskennallinen kahden kuukauden takuuvuokra.

Pyydämme tarjouksen liitteeksi lyhyttä kuvausta kiinnostuneen tarjoajan kokemuksesta ja taustasta kahvila- ja ravintola-alalla. Tarjoajan on lisäksi esitettävä julkisivupiirustukset, jotka havainnollisuuden vuoksi on oltava vähintään mittakaavassa 1:50 tai 1:20. Piirustuksesta on käytävä ilmi käytettävät rakennusmateriaalit ja värit. Kohde on pienestä koostaan huolimatta kaupunkikuvallisesti vaativa ja edellyttää sen mukaisen suunnittelijapätevyyden. Pysyvä kahvila edellyttää rakennusluvan ja siinä yhteydessä suunnitelmasta pyydetään myös kaupunkikuvatoimikunnan lausunto.

Valintaperusteina käytetään hinnan (50 %) lisäksi konseptin kokonaislaadullista (50 %) sopivuutta kauppatorille paikallisuus ja omaleimaisuus huomioiden.

Kartta kahvilapaikasta löytyy tästä.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Anne Vänskä, puh. 050 342 6663.

#joensuunvirta

#näinmeidänkaupungissa

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.