9.10.2019 Katja Kolehmainen on Virran uusi toiminnanjohtaja

Katja Kolehmainen on Virran uusi toiminnanjohtaja

Katja Kolehmainen Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran uudeksi toiminnanjohtajaksi

Joensuun kaupunkikeskustayhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu YTM Katja Kolehmainen, 46. Hän aloittaa tehtävässä 23.10.2019. Tällä hetkellä Kolehmainen toimii Pohjois-Karjalan Marttojen toiminnanjohtajana. Tehtävä avautui, kun nykyinen toiminnanjohtaja Anne Vänskä siirtyy päätoimiseksi yrittäjäksi Liperin Myllyyn.

  • Tehtävää haki yli 30 hakijaa eripuolilta Suomea. Kolehmainen on ehdottomasti paras mahdollinen vetäjä yhdistykselle, koska hänellä on laaja tuntemus keskustan toimijoista, pitkä ja menestyksekäs kokemus yhdistysten johtamisesta sekä vahva halu kehittää Joensuun keskustasta maailman paras keskusta meille joensuulaisille ja täällä asioiville, yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Joonas Kekäle sanoo.
  • Marttojen toiminnanjohtajana kaupungin keskusta ja erityisesti tori on tullut tutuksi ja rakkaaksi toimintaympäristöksi toimijoineen, ja odotan innolla, että pääsen kehittämään kaupunkikeskustaamme parhaimmaksi paikaksi yrittää, tehdä työtä, asua ja viettää vapaaaikaa, Katja Kolehmainen toteaa.
  • Puitteet Joensuun keskustassa alkavat nyt olla kunnossa, kun Vapaudenpuistokin saadaan valmiiksi. Toriparkki ja toriremontti ovat olleet keskustassa toimiville ja siellä asioiville raskasta aikaa, mutta nyt on aika alkaa rakentaa uutta viihtyisämpää ja vilkasta maakunnan keskustaa, Joonas Kekäle lisää.

Virta on Joensuun kaupunkikeskustan yrittäjien, kiinteistöomistajien, yhdistysten, asukkaiden ja Joensuun kaupungin yhteinen yhdistys. Yhdistykseen kuuluu noin 250 kaupunkikeskustan yhdistystä, liikeyritystä ja kiinteistönomistajaa.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.