15.12.2021 Joensuun keskustan jäätelökioskipaikkojen vuokraus ajalle 20.4.-31.8.2022

Joensuun keskustan jäätelökioskipaikkojen vuokraus ajalle 20.4.-31.8.2022

Joensuun Virta Oy vuokraa kirjallisten tarjousten perusteella:

  • Yhden jäätelökioskipaikan kävelykadun eteläpäästä (ruudut 95 ja 96), paikassa sähköliittymä
  • Yhden jäätelökioskipaikan kävelykadun pohjoispäästä (ruutu 151), paikassa sähköliittymä
  • Yhden jäätelökioskipaikan kauppatorin kävelykadun puoleiselta osalta (ruudut 184 ja 185), paikassa sähköliittymä. Paikkaan on mahdollisuus saada vesi- ja viemäriliitäntä. Vuokraaja vastaa itse mahdollisten vesi- ja viemäriliitäntöjen rakennuskustannuksista.

Myyntipaikkojen minimivuokra on 3026,16 euroa sis. alv 24%, jonka lisäksi tulee sähkö- ja jätemaksu. Vuokraajan tulee sitoutua järjestämään kulutuspaikkakohtainen sähkönmittaus. Lisäksi tulee ilmoittaa sähkö-, vesi- ja viemäritarpeet.

Tarjoushinta oikeuttaa 4x8 m myyntialueeseen. Mikäli yrittäjä haluaa vuokrata lisätilaa, se vuokrataan torin normaalin hinnoittelun mukaisesti.

Jäätelökioskipaikan vuokraus ei oikeuta jäätelön yksinmyyntioikeuteen kauppatorilla eikä kävelykeskustassa. Lisäksi Virta Oy:llä on oikeus vuokrata kaksi jäätelökioskipaikkaa Torikadun Vapaudenpuiston puoleiselta osalta.

Toivomme monipuolista tuotevalikoimaa. Tarjouksesta tulee ilmetä tuote- tai palveluvalikoima sekä jäätelökioskin julkisivukuvat ja -mitat.

Myyjien tulee toiminnassaan noudattaa Joensuun kauppatorin ja markkinoiden yleisiä ehtoja. Lisäksi painotetaan toimijoiden vastuuta oman ympäristön yleisestä siisteydestä ja puhtaanapidosta.

Tarjoukset on toimitettava 31.1.2022 kello 16 mennessä osoitteeseen Joensuun Virta Oy, Siltakatu 10 B 25, 80100 Joensuu tai sähköpostitse osoitteeseen .

Liitteeksi tarjoukseen tulee liittää verovelkatodistus ja kaupparekisteriote.

Kioskipaikat vuokrataan korkeimpien annettujen tarjouksien perusteella kuitenkin siten, että mikäli tarjoajia on useampia, niin kullakin tarjouksen jättäjällä on oikeus yhteen myyntipaikkaan. Tarjouksen pohjahinta tulee kuitenkin toteutua kaikissa tarjouksissa.

Virta pidättää oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen jättänyttä yritystä. Virta osoittaa tarvittaessa korvaavat tilat suurtapahtumien aiheuttamien mahdollisten paikkasiirtojen ajaksi.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen, tai puh. 0400 179 095.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.