25.11.2022 Joensuun Kauppatorin ja kävelykadun jäätelökioskipaikkojen kilpailutus ajalle 2023-2025

Joensuun Kauppatorin ja kävelykadun jäätelökioskipaikkojen kilpailutus ajalle 2023-2025

Joensuun Kauppatorin ja kävelykadun jäätelökioskipaikkojen kilpailutus ajalle 2023-2025

Joensuun Virta Oy vuokraa kirjallisten tarjousten perusteella:

  • Yhden jäätelökioskipaikan kävelykadun eteläpäästä (ruudut 95 ja 96), paikassa sähköliittymä
  • Yhden paikan kävelykadun pohjoispäästä (ruutu 151), paikassa sähköliittymä
  • Yhden paikan kauppatorin Torikadun puoleisesta osasta, paikassa sähköliittymä
  • Kaksi paikkaa kauppatorin kävelykadun puoleiselta osalta, paikoissa sähköliittymä. Lisäksi kauppatorin kävelykadun puoleisille osalla oleville paikoille on mahdollisuus saada vesi- ja viemäriliitäntä. Vuokraaja vastaa itse mahdollisten vesi- ja viemäriliitäntöjen rakennuskustannuksista.

Jäätelökioskit voivat olla kauppatorilla tai kävelykadulla ajalla 15.4.- 31.8. Myyntipaikkojen minimivuokra on 2440,49 euroa/vuosi + alv. 24%, jonka lisäksi tulee sähkö- ja jätemaksu Virran hinnaston mukaisesti. Vuokraan tehdään 2% vuotuinen indeksikorotus, sähkö- ja jätemaksu tarkastetaan vuosittain. Tarjouksen pohjahinta tulee kuitenkin toteutua kaikissa tarjouksissa.

Tarjoushinta oikeuttaa 4x8 m myyntialueeseen. Mikäli yrittäjä haluaa vuokrata lisätilaa, se vuokrataan torin normaalin hinnoittelun mukaisesti. Jäätelökioskipaikan vuokraus ei oikeuta jäätelön yksinmyyntioikeuteen kauppatorilla eikä kävelykeskustassa.

Toivomme monipuolista tuotevalikoimaa. Tarjouksesta tulee ilmetä tuote- tai palveluvalikoima (edustetut tuotemerkit) sekä jäätelökioskin julkisivukuvat ja -mitat.

Myyjien tulee toiminnassaan noudattaa Joensuun kauppatorin ja markkinoiden yleisiä ehtoja. Lisäksi painotetaan toimijoiden vastuuta oman ympäristön yleisestä siisteydestä ja puhtaanapidosta.

Liitteeksi tarjoukseen tulee liittää verovelkatodistus ja kaupparekisteriote. Vuokrasopimukseen asetetaan laskennallinen yhden kuukauden takuuvuokra.

Kioskipaikkojen kilpailutuskriteereinä on

  • hinta max 50 pistettä
  • tuotevalikoima max 50 pistettä. Tuotevalikoiman monipuolisuuden turvaamiseksi kukin tarjoaja voi saada samankaltaisella tuotevalikoimalla enintään yhden kerran maksimin 50 pistettä.

Virta pidättää oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen jättänyttä yritystä. Virta osoittaa tarvittaessa korvaavat tilat suurtapahtumien aiheuttamien mahdollisten paikkasiirtojen ajaksi.

Tarjoukset on toimitettava 19.12.2022 kello 16 mennessä osoitteeseen Joensuun Virta Oy, Siltakatu 10 B 25, 80100 Joensuu tai sähköpostitse osoitteeseen .

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen, tai puh. 0400 179 095.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.