7.4.2021 Ilmianna vuoden kaupunkikeskustateko

Ilmianna vuoden kaupunkikeskustateko

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys on palkinnut vuoden kaupunkikeskustateon vuodesta 2000 alkaen. Nyt valitsijaraadin sijasta teon pääsevät valitsemaan kaupunkilaiset. Virta ja Karjalan Heili järjestävät yhdessä yleisöäänestyksen vuoden keskustateosta.

Joensuun keskustatekokilpailuun haetaan tekoa, joka on positiivisesti vaikuttanut Joensuun keskustaan viimeisen vuoden aikana. Kilpailun tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä Joensuulle sekä nostaa esille Joensuun kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä.

Ehdotuksen sisältö on vapaa. Kisan voi voittaa ilmiö, innovaatio, huikea tapahtuma tai henkilö, joka on toiminnallaan edistänyt Joensuun imagoa. Keskustateko voi olla myös onnistunut arkkitehtuuri, upea valaistus, kaupunkilaisia ilahduttanut tai keskustan viihtyisyyttä lisännyt teko.

Kilpailuehdotukset on jätettävä su 2.5.2021 mennessä. Ehdotus laaditaan selkeästi yhdelle A4:n sivulle mahdollisine valokuvineen. Liitäthän ehdotukseen ehdotuksen antajan nimen yhteystietoineen. Palauta ehdotuksesi osoitteeseen tai postitse osoitteeseen Joensuun kaupunkikeskustayhdistys, Siltakatu 10 B 25, 80100 Joensuu.
Kaikkien ehdotusten jättäneiden kesken arvotaan kolme 100 euron lahjakorttia!

Kilpailuehdotuksista järjestetään kansalaisäänestys Karjalan Heilissä. Äänestys aukeaa keskiviikkona 5.5. ja päättyy torstaina 13.5. klo 15.00. Voittaja julistetaan 14.5.2021. Äänestäneiden kesken arvotaan Karjalan Heilin tuotepalkintoja. Kisan voittanut teko asetetaan ehdolle Elävät kaupunkikeskustat, EKK ry:n valtakunnalliseen keskustatekokilpailuun.

Lisätietoja antaa

Katja Kolehmainen, Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys Virta

0400 179 095

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.