21.2.2022 Hae toritapahtumalle tukea - Torien Timantti -haku päättyy 28.2.

Hae toritapahtumalle tukea - Torien Timantti -haku päättyy 28.2.

Torien timantti -pientapahtumatuki on tarkoitettu Joensuun kaupungin torialueilla tai maaseutualueiden keskeisimmillä yleisillä ulkoalueilla järjestettävien pääsymaksuttomien tapahtumien järjestämiseen. Hakuaika päättyy 28.2. klo 15. Torien timantti -haun avulla toivotaan löytyvän laaja kirjo erilaisia ja eri kohderyhmille tarkoitettuja uusia tapahtumia sekä Joensuun keskustaan, esikaupunkialueille että maaseutualueille. Joensuun kaupunki haluaa kannustaa järjestöjä ja eri toimijoita tekemään tapahtumia hyvin matalalla kynnyksellä. Aiempina vuosina Torien timantti -tukea on jaettu muun muassa kesämarkkinoille, lasten toritapahtumaan, mopomiittiin ja kiertävälle sirkusfestivaalille.

Joensuun keskustassa Torien timantti –tapahtumat kannattaa suunnitella Kauppatorille.

– Joensuun Kauppatori on kesäisin maakunnan sykkivä sydän, paikka jonne matkailijat ja lomalaiset hakeutuvat. Kauppatori on tunnettu jo vuosikymmenten ajalta runsaasta paikallisesta tapahtumatuotannosta ja kulttuuritarjonnastaan. Torien timantin kautta toivomme Kauppatorilla järjestettävän erityisesti paikallista ja monipuolista kulttuurisisältöä torilavalle, esittää toiveen kaupunkikeskustayhdistys Virran toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen.

Haettavat tuet ovat 500 ja 1 000 euroa, ja kokonaisuudessaan Torien timantti -tukea jaetaan kahdessa haussa yhteensä 15 000 euron edestä. Ensimmäisessä haussa tukea saaneet tapahtumat tulee järjestää tulevan kesän aikana. Toinen hakukierros järjestetään elokuussa ja siinä tukea saavat tapahtumat tulee järjestää loppuvuoden 2022 aikana.

Lisätietoja:
suunnittelija Kaisu Leinonen, viestintä- ja tapahtumapalvelut

050 3403682

Torien timantti -haun lisätiedot ja hakuohjeet: www.joensuu.fi/torien-timantti

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.