1.3.2021 ENSI KESÄÄ MYYDÄÄN NYT, Jäätelökioskipaikan vuokraus

ENSI KESÄÄ MYYDÄÄN NYT, Jäätelökioskipaikan vuokraus

Kauppakadulla vielä vuokrattavissa paikka jäätelökioskille

Joensuun Virta Oy vuokraa kirjallisten tarjousten perusteella yhden jäätelökioskipaikan kävelykadun eteläpäästä (ruudut 95 ja 96), myyntikausi 20.4.-31.8.2021. Paikassa on sähköliittymä, mutta ei vesi- eikä viemäriliitäntää. Myyntipaikan minimivuokra on 2908,60 euroa sis. alv 24%, jonka lisäksi tulee sähkö- ja jätemaksu. Vuokraajan tulee sitoutua järjestämään kulutuspaikkakohtainen sähkönmittaus.Tarjoushinta oikeuttaa 4x8m myyntialueeseen. Mikäli yrittäjä haluaa vuokrata lisätilaa, se vuokrataan normaalin myyntipaikkahinnoittelun mukaisesti.

Jäätelökioskipaikan vuokraus ei oikeuta jäätelön yksinmyyntioikeuteen kauppatorilla eikä kävelykeskustassa. Lisäksi Joensuun kaupungilla on oikeus vuokrata kaksi jäätelökioskipaikkaa Torikadun Vapaudenpuiston puoleiselta osalta.

Toivomme monipuolista tuotevalikoimaa. Tarjouksesta tulee ilmetä tuote- tai palveluvalikoima sekä jäätelökioskin julkisivukuvat ja -mitat. Myyjien tulee toiminnassaan noudattaa Joensuun kauppatorin ja markkinoiden yleisiä ehtoja. Lisäksi painotetaan toimijoiden vastuuta oman ympäristön yleisestä siisteydestä ja puhtaanapidosta.

Ennen vuokrasopimuksen solmimista pyydämme yrittäjältä verovelkatodistuksen ja kaupparekisteriotteen. Vuokrasopimukseen asetetaan laskennallinen yhden kuukauden takuuvuokra.

Virta pidättää oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen jättänyttä yritystä. Virta osoittaa tarvittaessa korvaavat tilat suurtapahtumien aiheuttamien mahdollisten paikkasiirtojen ajaksi.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen, tai puh. 0400 179 095.

Kartta eteläosa

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.