19.8. Joen Yö kaupunkifestivaali

Joen Yö kaupunkifestivaali

JOEN YÖ SYKKII KOKO KAUPUNKIKESKUSTASSA 19.8.2022

Joen Yö palaa kaupunkikeskustan sykkivään sydämeen täyttäen koko kauppatorin monipuolisella ohjelmasisällöllä, lukuisilla pääsymaksuttomilla taide- ja kulttuurielämyksillä, näyttävällä valotaiteella ja innostavalla yhdessä tekemisen meiningillä. Joen Yö on kaikkien joensuulaisten oma kaupunkikarnevaali.

Vuoden 2022 Joen Yön pääteemoina ovat osallisuus ja suvaitsevaisuus. Joen Yö tapahtumassa nostamme vahvasti esille joensuulaiset taiteen- ja kulttuurin taitajat, Joensuun monilukuisen yhdistys- ja järjestökentän sekä kaupungin taide- ja kulttuurilaitokset. Annamme erityisen paljon ohjelma-aikaa ja huomiota vähemmistöille ja nuorille sekä heidän toimintaa esille tuoville järjestöille, toimijoille ja esityksille.

Kävelykadun (Kauppakatu) varrelle rakentuu kaikissa sateenkaaren väreissä säihkyvä Järjestöbulevardi. Toteutamme Vapaudenpuistoon lapsille suunnattua, koko perhettä kiinnostavaa ohjelmaa ja tarjoamme heille mahdollisuuden kokea, oppia, yllättyä ja oivaltaa yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan Joen Yön ohjelmaan

Joen Yö -kaupunkikarnevaali palaa kaupunkikeskustan sykkivään sydämeen täyttäen koko kauppatorin ja kävelykadun monipuolisella ohjelmasisällöllä ja altistaen ilonpidolle sekä lukuisille pääsymaksuttomille taide- ja kulttuurielämyksille. Joen Yö järjestetään perjantaina 19.8. klo 15-22.

Edustatko bändiä, tanssiryhmää vai onko esityksesi jotain aivan muuta ja ennen kokematonta? Olipa se mitä vain, kerro siitä meille ja hae esiintymään Joen Yö -kaupunkikarnevaalin torilavan huikeaan ohjelmakokonaisuuteen!

Joen Yön suosittu Järjestöbulevardi rakentuu puolestaan kävelykadulle (Kauppakatu), joka tulee hehkumaan tänä vuonna kaikissa sateenkaaren väreissä. Alue mahdollistaa lisäksi pienimuotoisten esitysten ja työpajojen toteuttamisen.

Ilmoittaudu mukaan Joen Yöhön. Esiintyjien ilmoittautuminen päättyy perjantaina 20.5. Järjestöt voivat ilmoittautua mukaan Joen Yöhön 5.8. saakka.

Lisätietoja: Joen Yö tuottaja Minna Valonen p. 041 311 8131 /

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.