8.7. Heavy Metal Knitting MM-kisat

Heavy Metal Knitting MM-kisat

Vuoden 2022 Heavy Metal Knitting MM-kisat järjestetään livetapahtumana Joensuun Kauppatorilla 8. heinäkuuta klo 17 alkaen.

"Pitkän tapahtumatauon jälkeen ihmiset kaipaavat yhteisöllisyyttä, kuuluvuutta johonkin, iloa, positiivista hulluutta ja yllättäviä kokemuksia!" Tämän vuoden Heavy Metal Knitting MM-kisat tulee olemaan äärimmäinen yhdistelmä kaikkea tätä, ja se on koettavissa livetapahtumana Joensuun Kauppatorilla.

Finaali järjestetään Joensuussa 8. heinäkuuta, jolloin yksi uniikin sekopäinen esitys kruunataan vuoden 2022 Maailman Mestariksi. Aikaisemmat Maailman Mestarit ovat GIGA BODY METAL Japanista (2019) ja Resurrection of the Knitting Witch, Alankomaista (2021).

"Aikaisempien Mestareitten suoritusten perusteella odotamme yllättäviä, uniikkeja ja upean hulluja esityksiä. Tulemme todistamaan kun niin neulonnan kuin metallimusiikin ystävät ylittävät itsensä esityksillään, tuoden ilon ja luovan hulluuden kaikkien käsille. Olemme nähneet kuinka käsityöt ja musiikki tuovat ihmisiä yhteen ja tarjoavat uusia tapoja ilmaista itseään. Se on kuin omanlaisensa kieli jonka haluamme tuoda kaikkien saataville" toteaa Mari Karjalainen.

Tapahtuman järjestää WTF Productions yhteistyössä Tovari Marketing ja Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys Virta ry:n kanssa.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.