Ilmoita oma Paikallinen tarjouksesi toukokuussa avattavaan Joensuu-sovellukseen

Joensuun kaupunki julkaisi toukokuussa 2021 oman Joensuu-sovelluksen. Mobiilisovellus vastaa sekä asukkaiden että matkailijoiden tarpeeseen saada helposti tietoa esimerkiksi Joensuun tapahtumista ja joukkoliikenteen aikatauluista.

Yksi keskeinen sisältö ovat paikallisten yritysten tarjoukset, jotka ovat kaikkien sovelluksen ladanneiden hyödynnettävissä. Paikallisia tarjouksia koordinoi Joensuun Virta Oy.

- Toivomme, että Joensuu-sovelluksen käytöstä saavat joensuulaiset ja kaupungissa vierailevat todellisia etuja hyödykseen, kertoo Kolehmainen.

Virta on käynnistänyt ilmoitusten myynnin Paikallisiin tarjouksiin. Sovellus on ladattavissa älypuhelimeen ilmaiseksi App Storesta sekä Google Playsta. Joensuu-sovelluksen on toteuttanut Geniem Oy.

Kysy lisää:

Yrityksille:
Tule mukaan ja jätä oman yrityksesi Paikallinen tarjous. Tarjouksia voi jättää ympäri vuoden täyttämällä linkin takaa aukeava lomake: Ilmoita tarjous

Ilmoitus on halutessasi voimassa 31.12.2021 saakka. Hinta jäsenille 50 € + alv/ilmoitus, ei jäsenille 150 € + alv/ilmoitus. Ilmoitusta voi muokata maksutta yhden kerran vuoden aikana.

Ohje tarjouksen tekemiseen

Näyttökuvat sovelluksen ulkoasusta