Joensuun Joulutori 9.–22.12.2021 kauppatorilla

Joulutori tuo joulun ilon Joensuuhun

Joulun ajaksi 9.-22.12.2021 rakennamme Joensuun kauppatorille yhtenäisen, tunnelmallisen ja ohjelmallisen kokonaisuuden, joka kutsuu ihmisiä sisälleen aitojen ruokien, juomien ja käsitöiden pariin. Lapsiperheiden iloksi torilla palvelee maksutta Tivoli Sariolan hevoskaruselli, lauantaisin myös joulupukki on tavattavissa. Joulutori on avoinna ma-la klo 10.00-17.00.

Nyt etsimme hyvän mielen kauppiaita!

Etsimme Joensuun joulutorille hyvän mielen kauppiaita. Jos uskot pohjoiskarjalaiseen osaamiseen ja tuotteisiin, jotka ovat ainutlaatuisia pukin kontissa tai joulun ruokapöydissä, olet etsimämme. Myyjähaku avataan 27.9. Hakemukset tulee lähettää joko sähköpostitse osoitteeseen tai postitse osoitteeseen Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys Virta Ry, Siltakatu 10 B 25 80100 Joensuu.

Sitovat myyntiajat kauppiaille ovat ma-la klo 10-17 ajalla 9.-22.12.2021. Joulutorilla on mahdollista myydä myös sitovien myyntiaikojen ulkopuolella torin aukioloaikojen mukaisesti.

Joulutorin miljöö rakentuu 10 jouluisasta mökistä, joiden koko on 2,5 x 4 metriä. Mökit 1–5 ovat ns. koko sivun aukeavia ja mökit 6–10 ovat pelkästään myyntiluukulla varustettuja. Kaikissa mökeissä on myyntipöytä, kiinteä sähkökeskus ja kattovalot ja ne on koristeltu meidän järjestäjien toimesta valaistuin havuköynnöksin. Mökit ovat lukittavissa myyjien omilla lukoilla.

  • Myyntimökki 10 m2 koko ajalle (12 myyntipäivää) 850 € + alv 24%
  • Puolikas mökki 5 m2 koko ajalle (12 myyntipäivää) 425 € + alv 24%
  • Muut vaihtoehdot: Kysy erillinen tarjous. Mökit vuokrataan pääsääntöisesti koko tapahtuma-ajalle.

Tutustu myynti- ja hakuohjeisiin ja täytä ja lähetä alla oleva hakemus myyjäksi.

Myynti- ja hakuohjeet

Hae myyjäksi >

Joulutorin esiintyjähaku on nyt auki!

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys etsii hyvän mielen jouluisia esiintyjiä ja esityksiä esiintymään torilavalle Joensuun joulutorilla. Toivomme, että joulutorin esitykset olisivat koko perheelle soveltuvia ja jouluisia. Esitysten avulla haluamme jakaa hyvää mieltä ja joulun sanomaa kaikille kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville.

Etsimme iloiseen joukkoomme esiintymään niin tiernapoikia, joulupukkia kuin monia muitakin viihdyttäviä ohjelmanumeroita, joten haethan rohkeasti mukaan! Jouluinen esityksesi voi olla esimerkiksi musiikkia, teatteria, tanssia, sirkusta tai muuta jouluista ohjelmaa. Esiintyjähaku on avoinna 5.11.2021 saakka Gikkerin sivustolla.

Hae esiintyjäksi >