Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Torimyynti-infossa selviää, mitä kaikkea sinun tulee tietää ja ottaa huomioon saapuessasi myymään elintarvikkeitasi kauppatorille. Kohderyhmänä ovat paikalliset elintarvikkeita jalostavat yritykset.
Aika 27.4.2021 klo 14.00 – 15.30
Paikka Teams-etäkoulutustilaisuus
Ohjelma
14.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
14.10 Torimyynnin elintarvikehygienia ja vastauksia ennakkokysymyksiin
Pirjo Saukkonen ja Eeva Rautiainen, SiunSote Ympäristöterveys
14.30 Kauppatorin toiminnan käytännöt
Katja Kolehmainen, Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys
15.00 – 15.30 Keskustelua, kysymyksiä ja vastauksia
Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset perjantaihin 23.4.2021 mennessä Anulle,
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli
Etämateriaali: Ulkomyynti (1 h)
Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!
Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.