23.– 25.2.

Pohjois-Karjalan jäätaidemestaruuskilpailu

Pohjois-Karjalan jäätaidemestaruuskilpailu

Joensuun keskusta saa sekä uutta että perinteistä talvitoimintaa kauppatorille, kun kansainvälinen jäänveistoryhmä saapuu kisailemaan Joensuun kauppatorille

Jäätaidemestaruuskisat kauppatorilla

Joensuun keskusta saa sekä uutta että perinteistä talvitoimintaa kauppatorille, kun kansainvälinen jäänveistoryhmä saapuu kisailemaan Pohjois-Karjalan jäätaidemestaruudesta 23. - 25.2.2019. Samalla torille syntyy jäästä rakennettava liukumäki lapsille yhteistyössä Joensuun Ladun kanssa.

Veistäjät aloittavat työnsä lauantaina 23.2. ja jatkavat pitkälle maanantain 25.2. iltapäivään, jolloin kilpailuraati aloittaa työnsä. Kilpailun palkintojen jako on kauppatorilla ma 25.2. klo 18.

Sunnuntaina 24.2.järjestetään torilla koko perheen jäätapahtuma. Kello 10 - 12 lapset voivat ottaa mittaa liukumäestä Sushukan mäenlaskukisassa, jossa kaikki osallistujat palkitaan. Päivän ajan 10 - 14 torilla voi tutustua Kumpe tunturiretkikerhon erä- ja retkeilyopastukseen. Tarjolla torilla on toki myös suuhunpantavaa letuista ja lörtsyistä makkaraan ja muikkuihin.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Jäälinna ry, Virta - Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry ja Joensuun kaupungin tapahtumapalvelut.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.