24.4. Gikker Live - Ruudun takaa

Gikker Live - Ruudun takaa

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live - Ruudun takaa -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat klo 12 ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon. Jokainen voi katsoa keikkaa livestriiminä tai tapahtuman jälkeen itselleen sopivana ajankohtana.

Seuraava Gikker Live järjestetään 24.4. ja esiintyjänä nähdään tunnelmallinen Trio Trikolori & bändi. Bändin musiikissa on kuultavissa Ultra Bran perintöä, bluesia sekä jazzin vivahteita poppia unohtamatta. Tapahtumapaikka löytyy Joensuun kävelykadulta aivan torilavan kupeesta ja esitystä voi seurata joko striimattuna tai turvallisesti ruudun takaa kävelykadulta. Striimiä pääset katsomaan Gikkerin Facebook -sivuilta.

Tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä Joensuun Virran ja Joensuun KAKE 2.0 -hankkeen kanssa ja tapahtumasarjaa rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Joensuun kaupunki ja Etelä-Savon Ely-keskus.

Tilaa VIRTAA-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä mitä kaupunkikeskustassamme tapahtuu.